DEJAVNOSTI

KROŽKI TEKMOVANJA

EKSKURZIJE   TABORI

PROJEKTI

MEDNARODNE IZMENJAVE

DOSEŽKI DIJAKOV

ŠOLSKA MALICA
SPLETNE UČILNICE Moodle - spletne učilnice ARNES UČILNICE
UČNA GRADIVA eZNE
KNJIŽNICA

AKTUALNE OBJAVE


 

Debatni klub – ura etike

V četrtek, 21. 2. 2019, smo imeli debatno urico o zdravniški etiki. Izmenjali smo mnenja o temah iz knjige Matjaža Zwitterja Pogovori o zdravniški etiki. Ob aktualnih temah, kot so etika, evtanazija, komunikacija, socialna razslojenost in enakost pri obravnavi, ugovor vesti, poštenje, izgorevanje in stigma duševne bolezni, smo ugotavljali, da je etika vedno tehtanje med različnimi vrednotami. Po številnih sodelujočih na debatni urici ugotavljamo, da tako dijaki kot profesorji potrebujemo in si želimo še več takšnih priložnosti, pri katerih lahko izražamo svoje stališče, svoje mnenje in svoje dvome.
 

Proslava ob kulturnem prazniku

S poezijo do ljubezni, ustvarjanje, medsebojno spoštovanje, hvaležnost in moč prijazne besede – so bili poudarki današnje čudovite prireditve ob kulturnem prazniku, ki so jo pripravili naši dijaki z mentorji.

Hvala vsem nastopajočim!

 

Naši dijaki na krvodajalski akciji

V petek 1. 2. 2019 se je 35 dijakov iz Srednje zdravstvene šole Ljubljana udeležilo krvodajalske akcije na Zavodu za transfuzijo krvi.

Krvodajalske akcije se že vrsto let dijaki naše šole udeležujejo v sklopu sodelovanja z Območnim združenjem RK Ljubljana ( OZRK Ljubljana ), njihovega Kluba 25 in Kluba 100 kapljic. Z njimi poteka sodelovanje tudi pri izvedbi delavnic o krvodajalstvu za dijake.

Hvala vsem dijakom za njihov trud, srčnost in pripravljenost pomagati drugim.

 

ZAKAJ NA NAŠO ŠOLO?
 

YouTube SZŠLj …

(Skupno 117 obiskov, današnjih obiskov 1)