ŠOLSKA MALICA
ARNES UČILNICE
UČNA GRADIVA eZNE
ePoročilo o ZN pacienta
KNJIŽNICA
printlogo-nursing-now-slovenia 2019-spirit munera  

AKTUALNE OBJAVE


 

Obvestilo za obiskovalce naše šole

Spoštovani obiskovalci Srednje zdravstvene šole Ljubljana

Zaradi razmer povezanih virusom COVID 19 vas prosimo, da v šolo vstopate le, če ste za obisk dogovorjeni. V tem primeru se oglasite pri dežurnih dijakih in jim pustite vaše podatke ter ime osebe, h kateri ste namenjeni. Starše dijakov naprošamo, da govorilne ure opravijo po telefonu oz. elektronski pošti, v šolo pridete le po predhodni najavi in samo v nujnem primeru.

 

Dogodek – Z znanjem do zdravja

Srednja zdravstvena šola Ljubljana organizira dogodek Z ZNANJEM DO ZDRAVJA, ki bo v sredo, 18. novembra 2020, od 9.00 do 13.00.

Namenjen je učenkam in učencem druge in tretje triade osnovne šole in njihovim učiteljem.

Cilj projekta je omogočiti utrjevanje in povezovanje pridobljenega znanja s področja vzgoje za zdravje in zdravega načina življenja ter nadgrajevanje osvojenega znanja s praktičnim delom v obliki sodelovanja in odzivanja na aktualne dogodke v družbi. Z delavnicami želimo spodbujati vedoželjnost, ustvarjalnost in samoiniciativnost učenk in učencev.

Več v publikaciji ...

 

Razpis kadrovskih štipendij

Univerzitetni klinični center Ljubljana razpisuje kadrovske štipendije za dijake 3. in 4. letnikov srednjih zdravstvenih šol v višini 110 evrov mesečno. Prijave do 21. 9. 2020.

Več informacij …

 

Spletne učilnice in Office 365

Naša šola je vključena v Oblak 365, kar pomeni, da imate vsi dijaki in učitelji s svojo digitalno identiteto (AAI) dostop do storitev in orodij Office 365, Arnes spletnih učilnic ter brezplačno uporabo šoskega WIFI omrežja Eduroam.

Za vse storitve velja enotna prijava – AAI. Podatke za dostop ste višji letniki že dobili, 1. letniki pa v 1. tednu dobite pri pouku računalništva in informatike ali pri razredniku.

POMEMBNE SPLETNE STRANI:

  • SIO.MDM: tu urejate svoje podatke za AAI – e-naslov, geslo, pozabljeno geslo.
  • ARNES SPLETNE UČILNICE: ključe za dostop do posameznih učilnic določijo in sporočijo profesorji.
  • OBLAK 365: dostop do MS storitev in Office 365, potrebna prva prijava.
  • EDUROAM: brezplačno WIFI omrežje na šoli.

 

 

Razpis kadrovskih štipendij

DEOS je objavil razpis kadrovskih štipendij za poklic Tehnik zdravstvene nege in Bolničar- negovalec. Razpis velja za vse letnike šolanja. Več informacij  TUKAJ.

 

ZAKAJ NA NAŠO ŠOLO?
 

Arhiv

(Skupno 6.411 obiskov, današnjih obiskov 4)