Zakaj na našo šolo? Predstavitveni film  
Spletkanje
299__120x_Prispevki dijakov_2Prispevki naših dijakov
 

MEDNARODNO SODELOVANJE

 

1. ERASMUS+ (do junija 2016)

Vodja: Maja Klančič, prof.

»Crossing the National Borders- Working Possibilities in Europe« spada med projekte, financirane s pomočjo programa Erasmus+, akcije Mobilnost učencev in osebja v poklicnem izobraževanju in usposabljanju.

Trajanje projekta: od junija 2014  do junija 2016.

Namenjen je dijakinjam in dijakom, ki želijo opravljati 1-mesečno usposabljanje pri delodajalcu v 4. letniku v tujini.

V okviru tega projekta bodo januarja 2014  štiri dijakinje ali dijaki odpotovali na Finsko (kraj Espoo blizu Helsinkov) ter delali v enem od domov starejših občanov.

V šolskem letu 2015/16 bodo to možnost lahko izkoristili še štirje dijaki ali dijakinje. Poleg tega bodo v tem šolskem letu dijaki PUD lahko opravljali še na Danskem (4) in v Latviji (4).

Nosilec projekta:  Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana.

Praktično usposabljanje na Finskem

Štirje dijaki 4. letnika Aleš, Katja, Manca in Vida v januarju 2016 opravljajo obvezni PUD namesto v Sloveniji – na Finskem. Prvi teden jih spremlja profesorica Mojca Zabukovec. Sproti se nam bodo oglašali in z nami delili svoje izkušnje.

1. dan

Utrinki prvega dne :)!

več…

Praktično usposabljanje v Aarhusu na Danskem

Od 22. novembra do 19. decembra 2015 bodo Katra, Lejla, Anja in Aljaž iz 4. a namesto v eni od ustanov v Sloveniji preživeli kar na Danskem!

Skupaj s spremljevalko Katarino Gradišar Seifert so se odločili, da bodo svoje izkušnje sproti delili z nami. Vabljeni k spremljanju dansko-slovenskih pripetljajev.

1. dan

“Utrujeni od poti in polni vtisov ter zelo lačni končno našli veliko kuhinjo v hostlu Sleep in v centru Aarhusa. V dokaj nečisti priročni kuhinji se bojimo semaforja. Lp iz Aarhusa. 4+1″
več…