DEJAVNOSTI

KROŽKI TEKMOVANJA

EKSKURZIJE   TABORI

PROJEKTI

MEDNARODNE IZMENJAVE

DOSEŽKI DIJAKOV

ŠOLSKA MALICA
SPLETNE UČILNICE Moodle - spletne učilnice
UČNA GRADIVA eZNE
KNJIŽNICA

AKTUALNE OBJAVE


 

Rezultati 20. šolskega tekmovanja v znanju o sladkorni bolezni 2018

Na šolsko tekmovanje v znanju o sladkorni bolezni  se je prijavilo 114 dijakov. V petek, 12. 10. 2018, se je tekmovanja udeležilo 101 dijakov. Po 26. členu Pravilnika o tekmovanju, bronasto priznanje prejme tekmovalec, ki na  šolskem tekmovanju doseže najmanj 31 točk.

Bronasto priznanje prejme 14 dijakov! Štirje dijaki so dosegli pogoj (34 točk) za sodelovanje na državnem tekmovanju. Trije dijaki z najvišjim številom točk, bodo šolo predstavljali na državnem tekmovanju. Več ...

Dijakom čestitamo za izjemen rezultat!

Pozdrav iz Pariza

Naša nekdanja dijakinja Jana Primc nam je poslala pozdrav iz Pariza, ki smo se ga zelo razveselili in ga zato objavljamo.

Pozdrav iz Pariza (Jana Primc)

SZŠLj od sedaj znana tudi v Parizu.

Družinca, držte skupej še naprej! Jana ma vas rada 

Hvala vam za vse!

Jana Primc (lanski 4. e)

Odprtje razstava BOLEČINA v UKC Ljubljana

Včeraj smo bili priča izjemno lepemu in bogatemu kulturnemu dogodku v UKC Ljubljana, ob odprtju razstave BOLEČINA, ki so jo pripravili naši dijaki pod mentorstvom naših učiteljev – Janje Jakša, Patricije V. Kobilšek in Mateja Bračka, in ki je na poseben način povezala obe ustanovi.

Hvala vsem sodelujočim.

 

Vizija NIČ in vzgoja za varnost v prometu

Na včerajšnji pedagoški konferenci nam je g. Robert Štaba predstavil Vizijo NIČ in usmeritve vzgoje za varnost v prometu.

Njegovo predavanje nas je skozi svoje osebne izkušnje, delo in poznavanjem problematike doživeto vodil k razmisleku, kaj lahko kot učitelji storimo za večjo varnost v prometu in da bi brez razmisleka lahko verjeli v vizijo NIČ – torej v promet brez nesreč.

 

 

Diamantni maturanti 2018

V soboto, 6. 10. 2018, je na Brdu potekal sprejem najboljših – diamantnih maturantov pri predsedniku republike: Izabela Bogataj, Petra Hribar, Gal Jereb, Anamarija Maček, Patricia Pravst.

 

15. srečanje srednjih zdravstvenih šol SLovenije

Kot vsako leto v septembru, smo se tudi letos udeležili srečanja zdravstvenih šol, ki ga vsako leto organizira ena od zdravstvenih šol v Sloveniji.
Letos smo bili v Mariboru, kjer nam je v čudovitem sončnem vremenu in tekmovalnem vzdušju dan še prehitro minil.
Profesorji smo se pomerili med seboj in na koncu so bili najboljši iz Trbovelj.
Pri dijakih, so po dokaj izenačenih borbah na koncu zmago slavili dijaki iz Celja. Razšli smo se v veselo in tiho obljubo, da bomo drugo leto še bolje igrali.

 

Stran 1 od 212
ZAKAJ NA NAŠO ŠOLO?
 

YouTube SZŠLj …